Viktminskning (sedan 16/4 2012):
Midjemått (sedan 22/4 2012):

lördag 6 februari 2010

Gårdagen

Jag, vecka 1.

Igår ställde jag klockan på 5. Det snöade när vi gick och la oss och vår snöslunga hade bestämt sig för att ta semester. Tyckte inte riktigt att det kändes ok att pappa skulle behöva dräpa sig för att det skulle gå att ta sig ut med bilarna, så jag bestämde mig för att hjälpa till. Det är kul att skotta snö! :o) (Jag tycker faktiskt det, kanske inte har gjort det tillräckligt många gånger än..?)

Jag hade till och med tid att ligga och dra mig ett tag, pappa brukar tydligen inte kliva upp förrän halv 6. Han är grym på att smyga den gubben! Jag fattade inte att han hade klivit upp förrän han började sopa av bron. Då ska det tilläggas att mina föräldrars sovrum är vägg i vägg med mitt och att det här huset inte direkt är ljudisolerat.

Hann knappt hjälpa till alls, men jag breddade lite i alla fall och tog bort sånt som inte var precis där bilarna brukar köra. Sedan gick jag in och käkade frukost. Jag hade tänkt lägga mig igen efteråt, men det blev inte så. Pluggade lite och sedan åkte jag i väg till affären och handlade lite ingredienser till middagen. Jag promenerade hem, ca 4 km. Det var runt nollgradigt och lite småmolnigt, så det var grymt härligt väder. En riktigt skön promenad, med andra ord! :o)

När jag kom hem var jag tvungen att skotta snö igen. Taket tyckte tydligen att det var en bra idé att kasta av sig täcket, när det ändå var så varmt. Resten av dagen blev det bara plugg.

Just ja! Tog några "före-bilder" igår också (se ovan), så nu vet jag hur illa det ser ut. ;o) Ska jag vara ärlig så var det värre än vad spegeln brukar säga, men det är ok på nåt sätt. Jag antar att jag på allvar har accepterat att jag har ett problem. Att jag dessutom kommit igång med att göra nåt åt det problemet gör det kanske lättare att hantera..?

2 kommentarer:

  1. det e nått med de där papporna..
    De e väldans bra på smygning!
    Kanske därför de blir bra jägare.. =)

    Trist att det inte blev nått med din jägarexamen, men nu kanske?
    Visst är det nått speciellt med älg!?

    SvaraRadera
  2. Ja, ena riktiga indianer är de!

    Älg är alltid älg. Det är helt klart nåt speciellt med det! :o)

    SvaraRadera